OM PEKÄNJO


Pekänjo børnetøj

Pekänjo – danish design for young ones.

Fri leg. Den lille detalje. Skandinavisk varme og naturlig charme.
Pekänjo er børnetøj, decease der er nemt at forelske sig i.

Enkelt, rent og små detaljer er nøgleord for Pekänjos designlinie for børn i alderen 2-12 år. Pekänjo er designertøj af høj kvalitet og alt Pekänjo børnetøj er udelukkende produceret til Pekänjo – og er dermed unikt i forhold til alt andet børnetøj.

Navnet Pekänjo er en skandinavisk omskrivning af det spanske/portugisiske ord pequeño, der betyder lille. Det skandinaviske kommer til udtryk ved den danske omskrivning, det svenske og finske ä og i den norske brug af j.

Vores værdier er:

  • At vi laver det vi brænder for – børnetøj!
  • At vi er til for dig og dine børn.
  • At kunderne oplever kvalitet, pasform og funktionalitet i tøjet.
  • At vi har glade og tilfredse kunder.
  • At vi er en god og respekteret arbejdsplads.
  • At vi har et godt samarbejde med leverandører og andre samarbejdspartnere.

Produktion af Pekänjo børnetøj

Pekänjo er producent af børnetøj. I ordet ”producent” ligger at vi designer, udvikler, konstruerer og får produceret tøjet.

Vores koncept omfatter design og udvikling af tøjet i Danmark, hvorefter vi får det produceret ved underleverandører (systuer), som pt. er beliggende i både Italien, Tyrkiet, Ukraine, Portugal, Kina og Danmark. Det er altså i disse lande selve produktionen af tøjet finder sted.

Produktionsstederne er nøje udvalgt, ud fra deres specialer. Nogle fabrikker har speciale i at producere denim (cowboytøj), mens andre har i jersey, vævede varer, broderier, print osv.. Nicheproducenterne har fokus på at levere ud fra Pekänjos krav om høj kvalitet og forarbejdning til den aftalte tid, så tøjet altid lever op til forventningerne.

Den høje kvalitet af børnetøj er vi meget bevidste om, når der udvælges materialer til vores kollektioner. Vi går målrettet efter materialer der både signalerer og er høj kvalitet. Det er et ønske fra vores side at benytte et højt indhold  af  naturmaterialer i produktionen, f.eks. bomuld.

Når der i enkelte materialer og produkter alligevel forekommer kunstfibre, er det for at sikre kvaliteten, og dermed opnå at produktet f.eks. bedre kan holde på farver og facon. Det kan ligeledes medvirke til at opnå en egenskab i tøjet, f.eks. at tøjet er modstandsdygtigt over for vand og vind, øget slidstyrke mv..

Moral & Etik

Hos Pekänjo børnetøj har vi en helt klar holdning til produktion af vores tøj. Det skal produceres under ordnede forhold og naturligvis uden brug af børnearbejde. Vi har gode personlige relationer til vores leverandører og har en løbende dialog med både agenter og producenter.

Vi driver virksomhed med et ønske om at producere unikt børnetøj af høj kvalitet og forarbejdning, fremstillet under ordnede forhold. Dette således at vi kan sælge børnetøj med god samvittighed.

Pekänjo børnetøj på facebook

Du kan også følge Pekänjo børnetøj på facebook. Hvis du er bruger af facebook, kan du med din proil blive “fan” af Pekänjo – og der igennem følge og dele dine oplevelser omkring Pekänjo børnetøj med dine venner.

Hvis du ikke har en profil – kan du alligevel se mere.. her